Amazing world

luni, 18 aprilie 2016

Site de promovare pentru localitatea in care si-a dat check-in Snoop Dogg.


Localitatea în care rapperul Snoop Dogg și-a dat check-in din greseală are site de promovare.



Internauții l-au ironizat pe rapperul american Snoop Dogg, după ce și-a dat check-in din greșeală în localitatea mureșeană Bogata. Astfel, a fost creat un site de promovare al localității, visitbogata.com
„Snoop Dogg și-a dat check-in din greșeală, însă tu nu trebuie să faci asta. Descoperă de ce ar trebui să vizitezi Bogata și să îți dai check-in aici”, este mesajul de întâmpinare afișat pe site.

Snoop Dogg, aflat în turneu în Bogota, Columbia, a postat recent o fotografie pe Instagram şi, din greşeală, a dat check-in în Bogata. Reacţiile la această confuzie amuzantă au fost diferite, de la primarul comunei mureşene, care a prezentat meniul cu care este aşteptată vedeta, dacă se hotărăşte să vină în localitate, până la crearea unui site ce prezintă frumuseţile zonei.

„Cu doar 2.000 de locuitori, comuna, în care se ajunge în cinci ore, cu maşina, de la Bucureşti, este locul perfect pentru o vacanţă relaxată. Apropiată de Cluj-Napoca, Mediaş, Sighişoara şi Târgu Mureş, Bogata este locul perfect dacă vreţi să vă relaxaţi în natură", mai scriu creatorii site-ului, care îi "previn" pe potenţialii vizitatori de sfârşit de săptămână că vor avea "cel mai relaxant weekend" pe care şi-l pot imagina. 
Site-ul are şi un motor de căutare prin intermediul căruia turiştii pot afla, cu serviciul Google Maps, cât ar dura călătoria lor până în Bogata şi care ar fi itinerariul. 
Sunt oferite şi informaţii despre viteza internetului în România, făcând referire la declaraţiile senatorului american Bernie Sanders, care a spus că este „inacceptabil" ca internetul din SUA să fie mai slab decât cel din România.

„Poate că viteza de internet nu este la fel de mare precum cea din Capitală (ne referim la tine, Bernie Sanders), dar credem că e destul de bună. Îndeajuns de bună să încărcaţi un selfie", spun creatorii site-ului şi ilustrează declaraţia cu selfie-ul lui Snoop Dogg de pe Instagram.

Printre locurile recomandate de creatorii site-ului se numără Cascada Ciucaş, Biserica Fortificată de la Biertan şi Fortul Roman Stremţ.

Primarul comunei Bogata, Laszlo Barta, a declarat luni, că în comună au fost americani care s-au simţit extrem de bine, aşa că rapperul Snoop Dogg poate să vină, întrucât aici există locuri de cazare, dar este şi o mâncare tradiţională de excepţie. 
„Dacă vine, îl aşteptăm cu o ciorbă de moare de varză cu porc proaspăt, facem şi cu porc la proţap, dar în primul rând îl aşteptăm cu o inimă deschisă şi curată. La noi, la Bogata, avem şi o pensiune la care urmează să facem recepţia finală, e o pensiune mică, cu 9 locuri. Este loc de cazare şi pe la oameni, avem mâncare bună, sănătoasă - eu sunt şi producător agricol. Avem şi Colina Sasului, o sală de nunţi cu peste 700 de locuri, unde au mai fost americani, au mâncat mâncare tradiţională şi s-au simţit bine. Deci, poate să vină Snoop Dogg şi cu alaiul, pentru că sunt locuri de cazare şi aici oamenii au sufletul curat şi îi aşteaptă cu drag", a declarat Laszlo Barta. 

Cristina ICH, preferata internautilor, duce o viata de lux! Conduce un superbolid, are ceas de 10.000 de euro si o colectie impresionanta de genti de firma!

Comedianta face furori pe retelele de socializare si are sute de mii de urmaritori. Fiecare dintre ei are o curiozitate legata de frumoasa moldoveanca, cei mai multi dorind sa stie cum de-si permite atatea obiecte de lux.

 Frumoasa moldoveanca are o silueta de manechin, buze voluminoase, ochii albastri si o podoaba capilara parca scoasa din reclamele la sampoane. Tanara ar putea trece oricand drept sosia Angelinei Jolie, remarca pe care o citeste foarte des in comentariile prietenilor ei de pe retelele de socializare. Mai mult decat atat, tanara se remarca gratie stilului vestimentar si in special datorita hainelor si accesoriilor de lux pe care le poarta.

Colega de sketch-uri a lui Matei “Bromania” poseda o colectie impresionanta de genti de firma, cele mai ieftine dintre ele costand in jur de 1.000 de euro. O alta “bijuterie” a divei mediului online este un ceas care valoreaza 10.000 de euro si, nu in ultimul rand, nu avem cum sa nu admiram masina de 50.000 de euro condusa de superba tanara. 

Multe dintre aceste obiecte extravagante au intrat in posesia Cristinei anterior succesului ei incredibil pe internet si trebuie sa mentionam ca nici din veniturile actuale obtinute din contracte de imagine, protagonista noastra nu sunt de lepadat.

 

Lucruri importante pentru a-ti face sotia sau iubita fericita!


Ce trebuie să faci cu o femeie pentru a o vedea fericită. Lucruri IMPRESIONANTE dezvăluite de un BĂRBAT.

 Femeile au nevoie să fie înconjurate nonstop de atenţia şi afecţiunea unui bărbat. Din păcate însă, puţini dintre ei ştiu, cu adevărat, ce se ascunde în lumea interioară a unei femei şi care sunt aşteptările ei de la un partener.

 

 Multe lucruri pe care le facem, mai ales în dragoste, vin spontan, sau din instinctul de a face fericit pe omul frumos de alături, care a hotărât să facă același lucru. Când cineva îți amintește de toate cuvintele, de toate trăirile și bătăile de inimă, de toate femeile pe care le-ai cunoscut…înțelegi că ești condamnat să trăiești. Atunci noi, bărbații, luminăm ca niște felinare în umbră. Atunci facem lucruri pe care ar trebui să le facem mereu!

10 lucruri pe care trebuie să le faci cu o femeie…

 

1. Iubește-o!
Iubeste-o cu putere, de parcă ați fi singurii de pe Pământ. Privește-o în ochi, rămâi acolo pe-o margine de iris și arată-i cât de frumoasă e lumea în doi. Nu-i trăda așteptările, treci peste ele, zi-i întotdeauna ce simți și în genere, simte. Las-o să se culce pe umărul tau, las-o să îți umple trecutul cu parfumul ei de acum. Spune-i cât e de frumoasă și taci, când îi permiți să îți scrie pe inimă. Dă-i de ințeles că o iubești, spune-i că o iubești, iubește-o! Iubește-o!

2. Sărut-o!
Sărută-i buzele dulci, de parcă ar fi prima oară când le vezi. Lasă-i ca o amprentă pe chipul ei urmele unor emoții de bărbat devenit pentru câteva clipe sentimental. Sărută-i pleoapele când se trezește dimineața, sărută-i mâinile când face sacrificii, sărută-i fruntea când se vrea alintată ca un copil. Sărut-o ca să își dea seama că te vei întoarce de multe alte ori. Cere-i iertare cu un sărut, cucerește-o cu un sărut. Sărut-o!
3.Iart-o!
Iart-o atunci când îți spune te iubesc și acest te iubesc îți intră în suflet. Iart-o când te sună la 2 noaptea să te întrebe ce ai făcut ziua. Iart-o când te vede ziua și te roagă să îi oferi pieptul tău la noapte. Iart-o că își rupe din capricii, principii, criterii feminine și se gîndeste la voi doi. Iart-o că uneori ca să ierte are nevoie de mai mult decât cuvinte. Iart-o că a apărut în viața ta mai târziu decât ai fi vrut, și că nu va pleca mai devreme decât ți-ai fi dorit. Iart-o, pentru că ea te iartă de o mie de ori mai mult. Alint-o. Cunoaște-o. 
4. Ascult-o!
Atunci când vrea și cere părerea ta, ascult-o. Atunci când îți vorbește minute în șir, fie și despre toate prietenele cu care s-a văzut și hainele pe care le-a probat, ascult-o. Când e tristă, ascultă-i sufletul, când e fericită, ascultă-i inima. Fii în pas cu ascultările ei, cu emoțiile și trăirile pe care vrea să le împărtășească cu tine și cu nimeni altcineva. Ascultă-i dorințele, plăcerile, fanteziile. Ascult-o într-o dimineață frumoasă cum cântă melodia ta preferată în baie, când strigă la tine înfuriată gata să fărâme totul în jur, când sunteți afară sau când sunteți în pat.
 5. Cunoaște-o! 
Nici după un an, nici după 4 ani de relație să știi că nu o cunoști îndeajuns ca să de plictisești de ea. Pentru că ea se descoperă de fiecare dată alături de tine. Pentru că, atunci când îți spune într-o zi pe neașteptate că vrea să facă pictură, nu e un simplu moft de-al ei. Sau când îți dai seama după ceva timp că știe actorie, știe să croșeteze sau să danseze la perfecție. Cunoaște-i capriciile, preferințele ei, felurile de a fi. Cunoaște-o când e supărată și când e fericită, ca să știi cum să fii tu atunci.
 6. Cuprinde-o!
Cuprinde-o când o vezi frumoasă în fața ta, când e supărată, când vrea să îți spună ceva important, când nu e nimic important, când e pur si simplu. Cuprinde-o când aveți prietenii alături sau când mergeți în doi pe stradă, când o petreci acasă și când e un moment important pentru ea. Arată-i printr-o simplă îmbrățișare cât de mult înseamnă atingerile. Iubește-o cu atingerile. Cuprinde-o când pleacă pe 30 minute undeva, scrie-i când e la servici: te cuprind. Atunci ea îți va cuprinde sufletul, inima, și toate trăirile tale.
 7. Uimește-o!
Fă gesturi frumoase pentru ea. Chiar dacă până acum nu ai mai cântat niciodată, și nici nu ai fi crezut că ești în stare să apari în fața ei cu niște baloane cu heliu. Păstrează în tine o parte de mister, ei îi place la nebunie să te descopere și să fie mândră de succesele tale. Strigă în mijlocul mulțimii când ești cu ea: te iubesc! Mergeți în alte locuri decât la cinema, teatru sau cafeneaua de peste drum. Uimește-o plăcut, nu prin gesturi nebune, ci așa cum ești tu. Arată-i că poți să alegi, să decizi și să fii alături.
 8. Oferă-i flori!
Buchete mai mari, buchete mai mici, trandafiri, lalele, flori de câmp…Dă-i o floare de fiecare dată când îi vezi ochii, atunci când impliniți 3 luni împreună sau când pur și simplu e a 326-a zi. Pune-i o floare dimineața alături de ceașca cu cafea, o floare în geantă când pleacă și o floare pe marginea patului când ajunge acasă. Umple casa cu flori sau oferă-i o singură floare, la o cină frumoasă. Și mereu spune-i, că ea este cea mai frumoasă floare de pe Pământ.
9. Susține-o! 
Când are de susținut un test la facultate, când o presează cu sarcinile la job, când vrea să schimbe ceva în viață. Susține-o, pentru că uneori cuvintele și prezența ta pot însemna mai mult decât orice triumf și orice înfrângere. Recunoaște că ea e mai bună decît tine la ceva anume, fii alături. Arată-i că are pe cine se baza, chiar și când îi pare că toată lumea i-a întors spatele. Spune-i că e frumoasă, și că e bună dorința ei să practice înotul. Mergeți împreună la înot.
 10. Nu o lăsa!
Dacă într-o zi îti va spune să pleci, să nu o asculți. Să iî acoperi toate cuvintele cu parfumul de bărbat puternic. Nu ii aduce flori, și nici o bucata de metal rece. Adu-i sufletul tău, fii gata să-l pierzi, uită de orgoliu și tot ce se rotea în jurul a băiat rău. Fii alături, ține-o de mână, fii sincer, fii tu, fii cel care o vei face să nu spună niciodată să pleci.

Delia acuzata ca pozeaza prea goala!

Delia Matache acuzata ca pozeaza prea goala.

Raspunsul Deliei catre un fan care a acuzat-o ca pozeaza prea goala.

"Draga domnule eu nu mi-am pozat si expus niciodata ecografia transvaginala!"


Vedeta posteaza des poze pe contul ei de Facebook in care apare in diferite ipostaze, locuri si, mai ales, tinute. Delia adora sa isi schimbe des stilul si sa poarte cele mai nebunesti combinatii vestimentare, dar unii oameni raman blocati doar la goliciunea pe care o afisaza pe scena. Un barbat a condamnat-o ca este prea dezbracata si ea i-a raspuns in stilul ei unic!

"Iata un chip angelic de tanara femeie!!! Din pacate ...era! Azi, ma uit si nu pot crede ca te-ai transformat in cu totul altceva. Am scris despre asta. Chiar daca stilul de exprimare artistica pe care-l promovezi reclama mult "dezbracaciunea"si lipsa de pudoare, cred ca exista o limita a decentei,a gingasiei,a expunerii frumusetilor feminine", este mesajul domnului suparat de tinutele Deliei.

Replica artistei ne-a lasat si pe noi fara grai si a adunat 300 de likeuri imediat: "Poza e de azi, draga domnule! Si cred ca ma incurcati un pic..cu alte personaje. Se stie ca iubesc hainele, deci le cumpar si le folosesc cu prisosinta. Haine multe, domnul meu! Soc! ba chiar apar in ele si in clipuri! Am si un stilist care ma imbraca ...cu ce credeti?! Soc!!! Cu haine! Probabil ca retina dv pacatoasa de fel a retinut doar acel body negru din latex ! Acela din concertul..deliria. Sau poate ma urmariti la plaja unde mai apar din cand in cand si in costum de baie, din doua piese! Gura pacatosului... minciuni graieste...pace si dezbracaiune!
PS: de cand ne rusinam de propriul trup? Lipsa de pudoare? Draga domnule ..eu nu mi am pozat si expus ecografia transvaginala... Ca tot vorbim de limite.Hai sa fim seriosi".

Becali isi desfiinteaza echipa si pe Reghe!

 Ce a spus Gigi Becali dupa meciul cu Astra Giurgiu?


Steaua a pierdut meciul cu Astra și are șanse minime să-și păstreze titlul de campioană. După meciul de la Giurgiu, Gigi Becali și-a desființat echipa, dar și pe Laurențiu Reghecampf. ”Până acum eram tânăr, îmi plăcea celebritatea, acum nu mă mai interesează. Sunt dezamăgit de rezultat şi de joc, nu mai sunt idiot! În fiecare lună câte 500.000 de euro scot din buzunar. Să pierd meciuri cum am pierdut azi înseamnă că n-avem valoare şi dacă nu avem valoare, pentru ce? Nu ma mai intereseaza fotbalul. Nu stiu ce sa spun. Sunt resemnat. Vad ce fac, cum, o sa fac o strategie, o sa raman in fotbal asa... cu un proiect d-asta... sa ne distram. O sa ies definitiv. Sa vad cum gasesc portita! Si ce daca mi-a adus bucurii fotbalul? Am castigat ani de viata? Nu.
Tactica a fost greșită, nu am înțeles nimic din ce am jucat! E foarte greu traseul spre Ligă. Dar luăm locul 2 noi? Bat și Dinamo, și Pandurii, se apropie, avem meci direct cu ei.... nu suntem siguri. Nu avem valoare. Nu sunt nervos sau supărat, sunt dezamăgit.

Îmi bat joc de bani, păi, mai arunc eu banii la fotbal?! Nu mai bag bani, Astra a luat jucători liberi de contract! Gata cu investițiile, numai noi am cumpărat jucători. Vara asta nu o sa mai fac transferuri cum făceam altădată.”, a tunat Becali la Sport.ro. Finanţatorul campioanei a continuat tirul: ”Cea mai mare supărare mi-a produs-o cine mi-a pierdut meciul: Varela! Eu i-am zis înainte de meci lui Reghe să nu joace cu Varela că se crede prea mare fotbalist şi joacă în talente. I-am zis să joace cu Tamaş şi uite că au fost două lovituri clare de la 11 metri date de Varela!”
"Mai sunt 3 meciuri. Pot sa piarda ei, dar noi le castigam pe toate 3? Numai o minune ne mai poate aduce titlul. De cand am vazut meciul asta cu Liverpool, cred orice! E posibil orice! Sunt 3 meciuri si se poate intampla orice. N-avem valoare, nu am aratat nimic. Probabil tactica a fost gresita, nu am inteles nimic, nu am pasat nimic, nu am combinat nimic. Ce miza a fost? Care miza a fost? Haaaai, ma! Ce miza a fost? Am jucat cu Real Madrid? Nu a fost o miza la nivel de jucatori de valoare. Sunt jucatori de duzina! Daca aveau valoare, bateau Astra! Ii spuneau lui Reghe ca nu au nevoie de indicatii si ca ei castiga si gata!


Chipciu macar s-a mai miscat, a mai facut ceva. In prima repriza s-a zbatut singur pe acolo. Ce sa faca el? Lasa-i incolo! Jucatori de 30 000 pe luna, de 20 000 pe luna... Nu se poate, ba! Cum se poate sa le dai 50 000 de euro unor jucatori si lui Varela inca 20 000 pe luna. Varela se crede cel mai mare fundas central din Europa. E foarte relaxat... ca el e Varela... Am zis sa nu ma mai bag. Singurul care il poate tine pe Alibec e Tamas. Nu mai are rost sa comentam acum. De pe locul 2 ne spulbera! Ii aduc pe aia de la Voluntari si gata, nu mai dau nici 5 bani la fotbal! Nu mai dau nimic! Nimic nu mai dau! Astra ce jucatori are! Eu imi bat joc de bani?", a spus Becali.
Nu doar fundaşul central al Stelei a fost luat la ţintă, ci şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf: ”Cer iertare la ora asta Astrei că am crezut că n-au valoare, dar m-am înşelat. Au demonstrat că ei sunt mai valoroşi decât noi, cum a zis Şumudică. Ne-au bătut şi au demonstrat că sunt mai buni decât noi. Trebuie să câştigăm noi tot şi ei să se încurce. De când am văzut meciul cu Liverpool (n.r. - revenirea cu Borussia Dortmund, 4-3 de la 1-3) cred orice. Dar problema e că nu avem valoare. Poate că tactica a fost greşită, n-am înţeles nimic, n-am pasat nimic, Stanciu nu a jucat nimic”, a mai spus Becali. 

Au format unul dintre cele mai sexi cupluri latine!

Au format cel mai sexi cupluri latine.

Cum arata femeia lui William Levy cu care acesta are 2 copii superbi!

 

William Levy este unul dintre cei mai indragiti actori din telenovele. Pe langa calitatile profesionale, starul de 35 de ani s-a facut remarcat si datorita aspectului fizic, fiind considerat unul dintre cei mai sexy barbati din lume.
Nascut in Cuba, William Levy si-a inceput cariera cinematografica in America Latina, unde a jucat in mai multe telenovele, cele mai cunoscute fiind Acorralada, Pasion, Cuidado con el angel, Triunfo del amor si La Tempestad. 
Dupa ce a devenit un nume cunoscut la nivel international datorita rolurilor din productiile latine, Levy a facut un pas important in cariera sa si si-a facut debutul in universul cinematografic de la Hollywood. Din 2014, actorul a aparut in diverse filme, iar in 2017 urmeaza sa apara in Resident Evil: The Final Chapter, productie care ar putea sa-l consacreze si mai mult.
 https://www.instagram.com/willevy/

Rasfat-o inainte sa fie prea tarziu!

Rasfat-o inainte sa fie prea tarziu!


Rasfat-o pe femeia pe care o iubesti asa cum nu ai mai facut cu nicio alta femeie care ti-a trecut prin viata. Fii barbatul care-i implineste chiar si cele mai inocente dorinte! Ea, perechea de ochi care te privesc cu dragoste, merita sa-i dai tot ce-i mai bun. Merita efort, fara discutii.

Pe cea care-ti incalzeste patul si viata, s-o rasfeti asa cumiti vei rasfata viitorul copil! Sa nu ii spui nu decat la ceea ce i-ar putea face rau ori este prea exagerat. In rest, ofera-i totul chiar si atunci cand nu-ti cere nimic. Tocmai, secretul este sa-i oferi fara sa astepti o replica a ei sau sa-ti ceara, caci, daca astepti sa-ti spuna ea ce ar vrea, s-ar putea sa fie prea tarziu, o sa-ti spuna ce ar fi vrut atunci cand estein pragul usii, pregatindu-se sa paseasca afara din viata ta.

Inainte de a fi prea tarziu, fa-i pe plac asa cum iti face si ea. Acorda-i atentie atunci cand iti vorbeste despre ceea ce o doare, ai grija atunci cand iti cere sa o acoperi cu bratele tale incat nimic sa nu o poata atinge. Acorda-i un respect fara sa ti-l pretinda, caci un barbat frumos isi respecta femeia, pentru ca in ea zace tot ce-i sfant.
Acorda-i sinceritate, tot fara sa ti-o pretinda. Altfel, la ce bun sa convietuiti impreuna daca va mintiti cu fiecare ocazie. Minciuna, de cele mai multe ori, naste monstri ce va vor distruge relatia.

Tu ofera-i siguranta si ea iti va oferi caldura. Tu fii barbatul vietii ei si ea va fi femeia vietii tale. Impreuna va veti completa si veti cuceri culmi imposibile la care altii doar viseaza. Fiti inteligenti! Atat de inteligenti incat sa fiti fericiti o viata intreaga!

Barbate, rasfat-o in toate modurile posibile! Nu astepta sa-ti spuna ea ce trebuie sa faci, ci da-ti silinta ca de fiecare data sa o surprinzi in mod placut!

Fii barbatul pe care nu l-a avut niciodata, dar l-a descoperit in tine! Surprinde-o de fiecare data pentru ca ea sa isi doreasca cu nerabdare urmatoarea clipa cu tine si sa ii oferi toata increderea ta, asa cu si ea o face!
Ofera-i totul pentru ca ea e singura femeie care renunta la silueta ei si corpul bine lucrat care arata superb doar pentru a te face pe tine fericit si sa iti ofere copilul pe care tu ti-l doresti atat de mult!

Ce s-a intamplat in Centrul Vechi al Capitalei

Bucurestenii au luat cu asalt centrul vechi al capitalei.Acestia au asteptat si jumatate de ora pentru a putea ocupa o masa.

Pe o vreme atat de calduroasa atat bucurestenii cat si turisti au avut parte de o experienta nu foarte placuta acestia au fost nevoiti sa suporte caldura de afara asteptand sa ocupe o masa pentru a putea sa bea sau sa manance ceva.


Berea a curs din plin iar fetele dupa cum ne-au obisnuit pe timp de vara cat mai provocator imbracate au completat peisajul din Centrul Vechi.
In aceste conditii, clientii au asteptat si jumatate de ora pentru a putea ocupa o masa.

La ceas de seara in Centrul Vechi al Capitalei oamenii abia isi faceau loc unul pe langa celalalt pe stradutele mici,iar terasele toate ocupate!

Si doamnele sau domnisoarele au profitat cum au stiut mai bine de vremea buna. Si-au facut aparitia la terase in minijup sau tricouri cu maneca scurta.
Turist: "Sunt din Scotia, iar la noi este foarte frig acum, iar aici este foarte cald. Nu am avut niciodata 32 de grade la noi acasa."
Cum terasele au fost arhipline si reprezentantii localurilor au venit cu oferte variate. "Cel mai bun pui la jar, cartofi regali auriti, cele mai bune muraturi ca la bunica acasa. Daca vremea tine cu noi, terasele sunt pline in Centrul Vechi.
Intr-un stil original, o domnisoara a vrut sa le impartaseasca si prietenilor atmosfera din centrul vechi al Capitalei.
Tanara: Vorbesc cu niste prieteni.
Reporter: Cine sunt prietenii?
Tanara: Eu sunt din Ardeal si ei sunt de acolo, in Ardeal. Satu Mare.
 Nici bine nu a sosit caldura si deja terasele sunt pline pana la "refuz" unul consuma mai mult,altul mai putin fiecare dupa cat il lasa buzunarul.
Stim cu totii ca romanul are frau liber la buzunare atunci cand vine vorba despre week-end, zi onomastica sau sarbatori religioase cum ar fi Pastele, Craciunul dar nu in ultimul rand pentru ca tot se apropie cu pasi repezi 1 Mai muncitoresc,romanii petrec asa cum stiu ei cel mai bine cu mititei si berea rece cautand un locsor in padure unde sa asculte o manea si sa incinga carbunii din gratarel!

Jason Statham baiatul bataus care il stim cu totii din filme cum este defapt in realitate?


                      
 Jason Statham eroul pe care il stim cu totii ca fiind un erou salvator si foarte talentat in ale luptelor.
Cum este el defapt in viata reala?


Unul  dintre cei mai buni actori de actiune al momentului, Jason Statham isi tine mereu iubita de mana pe strada sau la evenimente mondene si cara intotdeauna bagajele grele, ca un adevarat gentleman.
Jason Statham a avut o relatie de cativa ani cu actrita si modelul Kelly Brook, iar de aproape 6 ani de zile are o legatura amoroasa cu modelul de la Victoria`s Secret, Rosie Huntington-Whiteley.

Ca semn al afectiunii pe care i-o poarta, starul i-a daruit un inel cu diamant frumoasei sale iubite, cu 15 ani mai tanara decat el. Cei doi sunt impreuna din 2010, chiar de cand acesta filma "In siguranta" si era atat de indragostit de ea,incat dupa o zi intreaga de filmare cu scene solicitante de actiune si batai,isi gasea timp si energie pentru a merge cu Rosie la shopping.
Cu o avere care insumeaza nu mai putin de 25 de milioane de dolari,englezul Jason Statham cunoscut mai ales pentru rolurile de "tip rau" , dar cu intentii bune, are un trecut condimentat cu de toate:
-fost sportiv de performanta timp de 12 ani.
-component al lotului national de scufundari.
-fost model,dar si vanzator pe piata neagra.

Despre modul in care intra in pielea personajelor sale, actorul declara: "Cand cresti acolo unde am crescut eu,intalnesti o gramada de tipi neobisnuiti, implicati in tot felul de afaceri mai mult sau mai putin legale.Defapt, nici nu prea stii cu ce se ocupa, sau ai doar o banuiala.Acum cand joc acest gen de personaje, ma pot raporta la ceea ce am vazut, cel mai mult ma inspira propriile experiente".