Amazing world

vineri, 22 aprilie 2016

Ghid de folosire a siliconatelor!

O tanara din Brasov la randul ei siliconata, ne da niste sfaturi uluitoare despre cum poti folosi o siliconata fara sa o "strici"

 

O tanara domnisoara din Brasov ne spune pe facebook cum pot fi "folosite" femeile tunate.

Aceasta a postat pe pagina ei de socializare un mod in care barbatii trebuie sa se comporte in astfel de situatii:
    "Suntem in 2016. Femeile se tuneaza din ce in ce mai mult iar operatiile sunt la ordinea zilei.
Barbatii ar trebui sa invete:
   Sa numai muste de buze si de sfarcuri( in cazul buzelor cu acid H si al silicoanelor).
   Atunci cand ne atingeti silicoanele, nu mai trageti in sus de ele de parca ati vrea sa ni le urcati pe umeri (majoritatea aven taietura sub san iar atunci cand le ridicati, intindeti taietura si doare rau) si nu mai strangeti foarte tare (ca ideea e sa ne excitati nu sa framantati aluat).
  Nu ne mai trageti de par asa de tare (Ramaneti cu extensii in mana).
   Nu ne udati pe fata (ne cad genele).
   Incetati cu atacurile de panica atunci cand va aratam ca ni s-a dezlipit sau cazut o unghie. Nu sunt unghiile noastre. De ce va e frica de un plastic rupt? In concluzie : daca va plac pitipoancele macar invatati sa le utilizati :))))) Aaa si sper ca le-am scapat pe multe de dureri prin postarea mea. :))) "


Acesta este sfatul tinerei care este urmarita de 21.516 persoane!  

Marea Stelelor, Insula Vaadhoo (Maldive)

Marea de stele sau Marea stelelor, apartine Insulelor Maldive.

Situata in Oceanul Indian.

 

In Insulele Maldive are loc un fenomen uimitor ce poarte numele de " Mare de Stele".
Daca aveti ocazia sa mergeti in acest loc pe timp de noapte o sa aveti parte de un moment spectaculos in care nisipul straluceste.


Acest fenomen spectaculos apare atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate si noaptea foarte intunecata.
"Stelutele" pot aluneca pe sub picioarele oamenilor de-a lungul malului apei, facand ca acest fenomen sa fie un spectacol de lumina fascinant.


Lumina biologica dand impresia unor spoturi luminoase aflate la malul marii, acestea par ca reflecta stelele. Luminitele biologice fiind produse de microbii marini numiti fitoplancton. Mai multe specii de fitoplanctoni sunt cunoscute pentru luminitele bio, iar luminitele pot fi vazute in oceanele din intreaga lume.


Motivul pentru care plajele sunt iluminate.
Exista o varietate de teorii pentru care plajele sunt iluminate, incepand cu mineralele din nisip pana la oameni, raspunsul se poate cunoaste doar cunoscand diferitele tipuri de pamantur,dar in special pamanturile marine.
In aceasta fotografie se poate vede reactia chimica naturala numita bioluminiscenta. Care are loc doar atunci cand un microorganism este perturbat in apa din cauza miscarilor valurilor.


Mijloacele de transport sunt:
  • Dhoni -barca tipica din Maldive care este folosita ca mijloc de transport, in special de hotelele situate in Malé sau insulele apropiate. Transportul de obicei este gratuit sau foarte redus.
 
  • Barca rapida- se gaseste in resorturile apropiate de Malé.
  • Hidroavion- folosit de hotelele situate pe insule. Transportul este foarte lung si cu foarte multe turbulente.        

Santinelele Arcticului (Finlanda)

Santinelele Arcticului din Finlanda este unu dintre cele mai frumoase din lume.

Peisajele sunt folosite ca motiv principal pentru poze si vederi in regiunea Finesa numita si Laponia.


Pe timpul iernii un fenomen extraordinar are loc, pomii sunt acoperiti de gheata si zapada in asa fel in care adopta forme incapatanate si gigante care ingrijesc nordul tarii.
 In aceasta zona temperaturile ajung pana la -40ºC , motiv pentru care totul se "imbraca" intr-un alb infinit si imaculat.


Cu toate acestea pomii nu mor ci din contra asteapta vara ca sa se inverzeasca din nou. In zori totul se limiteaza la contrastele cerului in nuante albastrui si roz , din acestea se reproduce un spectacol fascinant numit Centura lui Venus, se numeste asa pentru ca atunci cand Venus straluceste poate fi vazut cu claritate.


Desi clima din Laponia Finesa este foarte extrema, cei drept sub stratul de gheata pot trai atat pesti cat si mamifere marine.  
La sosirea primaverii incalzirea sparge gheata si o topeste iar Sentinelele din Arctic revin la arborii simpli si verzi.