Amazing world

luni, 18 aprilie 2016

Ce s-a intamplat in Centrul Vechi al Capitalei

Bucurestenii au luat cu asalt centrul vechi al capitalei.Acestia au asteptat si jumatate de ora pentru a putea ocupa o masa.

Pe o vreme atat de calduroasa atat bucurestenii cat si turisti au avut parte de o experienta nu foarte placuta acestia au fost nevoiti sa suporte caldura de afara asteptand sa ocupe o masa pentru a putea sa bea sau sa manance ceva.


Berea a curs din plin iar fetele dupa cum ne-au obisnuit pe timp de vara cat mai provocator imbracate au completat peisajul din Centrul Vechi.
In aceste conditii, clientii au asteptat si jumatate de ora pentru a putea ocupa o masa.

La ceas de seara in Centrul Vechi al Capitalei oamenii abia isi faceau loc unul pe langa celalalt pe stradutele mici,iar terasele toate ocupate!

Si doamnele sau domnisoarele au profitat cum au stiut mai bine de vremea buna. Si-au facut aparitia la terase in minijup sau tricouri cu maneca scurta.
Turist: "Sunt din Scotia, iar la noi este foarte frig acum, iar aici este foarte cald. Nu am avut niciodata 32 de grade la noi acasa."
Cum terasele au fost arhipline si reprezentantii localurilor au venit cu oferte variate. "Cel mai bun pui la jar, cartofi regali auriti, cele mai bune muraturi ca la bunica acasa. Daca vremea tine cu noi, terasele sunt pline in Centrul Vechi.
Intr-un stil original, o domnisoara a vrut sa le impartaseasca si prietenilor atmosfera din centrul vechi al Capitalei.
Tanara: Vorbesc cu niste prieteni.
Reporter: Cine sunt prietenii?
Tanara: Eu sunt din Ardeal si ei sunt de acolo, in Ardeal. Satu Mare.
 Nici bine nu a sosit caldura si deja terasele sunt pline pana la "refuz" unul consuma mai mult,altul mai putin fiecare dupa cat il lasa buzunarul.
Stim cu totii ca romanul are frau liber la buzunare atunci cand vine vorba despre week-end, zi onomastica sau sarbatori religioase cum ar fi Pastele, Craciunul dar nu in ultimul rand pentru ca tot se apropie cu pasi repezi 1 Mai muncitoresc,romanii petrec asa cum stiu ei cel mai bine cu mititei si berea rece cautand un locsor in padure unde sa asculte o manea si sa incinga carbunii din gratarel!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu