Amazing world

luni, 18 aprilie 2016

Rasfat-o inainte sa fie prea tarziu!

Rasfat-o inainte sa fie prea tarziu!


Rasfat-o pe femeia pe care o iubesti asa cum nu ai mai facut cu nicio alta femeie care ti-a trecut prin viata. Fii barbatul care-i implineste chiar si cele mai inocente dorinte! Ea, perechea de ochi care te privesc cu dragoste, merita sa-i dai tot ce-i mai bun. Merita efort, fara discutii.

Pe cea care-ti incalzeste patul si viata, s-o rasfeti asa cumiti vei rasfata viitorul copil! Sa nu ii spui nu decat la ceea ce i-ar putea face rau ori este prea exagerat. In rest, ofera-i totul chiar si atunci cand nu-ti cere nimic. Tocmai, secretul este sa-i oferi fara sa astepti o replica a ei sau sa-ti ceara, caci, daca astepti sa-ti spuna ea ce ar vrea, s-ar putea sa fie prea tarziu, o sa-ti spuna ce ar fi vrut atunci cand estein pragul usii, pregatindu-se sa paseasca afara din viata ta.

Inainte de a fi prea tarziu, fa-i pe plac asa cum iti face si ea. Acorda-i atentie atunci cand iti vorbeste despre ceea ce o doare, ai grija atunci cand iti cere sa o acoperi cu bratele tale incat nimic sa nu o poata atinge. Acorda-i un respect fara sa ti-l pretinda, caci un barbat frumos isi respecta femeia, pentru ca in ea zace tot ce-i sfant.
Acorda-i sinceritate, tot fara sa ti-o pretinda. Altfel, la ce bun sa convietuiti impreuna daca va mintiti cu fiecare ocazie. Minciuna, de cele mai multe ori, naste monstri ce va vor distruge relatia.

Tu ofera-i siguranta si ea iti va oferi caldura. Tu fii barbatul vietii ei si ea va fi femeia vietii tale. Impreuna va veti completa si veti cuceri culmi imposibile la care altii doar viseaza. Fiti inteligenti! Atat de inteligenti incat sa fiti fericiti o viata intreaga!

Barbate, rasfat-o in toate modurile posibile! Nu astepta sa-ti spuna ea ce trebuie sa faci, ci da-ti silinta ca de fiecare data sa o surprinzi in mod placut!

Fii barbatul pe care nu l-a avut niciodata, dar l-a descoperit in tine! Surprinde-o de fiecare data pentru ca ea sa isi doreasca cu nerabdare urmatoarea clipa cu tine si sa ii oferi toata increderea ta, asa cu si ea o face!
Ofera-i totul pentru ca ea e singura femeie care renunta la silueta ei si corpul bine lucrat care arata superb doar pentru a te face pe tine fericit si sa iti ofere copilul pe care tu ti-l doresti atat de mult!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu