Amazing world

marți, 19 aprilie 2016

Un sarut de 90.000 de dolari!

Un sarut cu Ricky Martin a costat 90.000 de dolari.

O femeie de afaceri din Brazilia si-a dobandit contra sumei de 90.000 de dolari dreptul de a se saruta cu canteretul portorican Ricky Martin, scrie Huffington Post, intr-o relatare de la gala benefica organizata la sfarsitul saptamanii trecute la Sao Paolo, de Fundatia Americana de Cercetari pentru Combaterea SIDA.


Fericita castigatoare a sarutului scos la licitatie a fost Ana Paola Diniz,detinatoarea unui salon de frumusete pentru mascote, iar momentul ei de tandrete cu muzicianul de 44 de ani a fost inmortalizat in fotografii care s-au raspandit pe internet.

Doamna respectiva se pare ca nu a fost catusi de putin deranjata de faptul ca starul a profitat de aceasta actiune umanitara pentru a-si prezenta public noua iubire:Jwan Yosef, un artist plastic de origine siriana, cu 12 ani mai tanar decat el.

Imbracati foarte elegant, cei doi au pozat tinandu-se de mana,iar Ricky Martin a postat una dintre imagini pe contul de Instagram. Mesajul alaturat era monosilabic: "Da", confirmand zvonurile care circula de mai multa vreme in legatura cu noua relatie sentimentala. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu