Amazing world

marți, 19 aprilie 2016

Cine este de fapt Daniela Crudu?

Cine este Daniela Crudu si cum a devenit ea vedeta?

 

Cine a fost inainte de a deveni vedeta si cum a ajuns ea persoana atat de publica?

Daniela Crudu, devenita vedeta matinalului de la Antena 1, si-a inceput cariera ca animatoare in cluburile de noapte. A urmat apoi o scoala de manechine si fotomodele. Norocul insa i-a suras cand a fost remarcata de printul Andrei Ratiu.

Cariera:

Daniela Crudu a fost adusa pentru prima data in atentia presei de catre Printul Andrei Ratiu prin intermediul Scolii de modelling Prince d'Armeny. Ea a castigat titlul de "Cel mai sexy fotomodel din Romania".

Desi avea job full-time fiind asistenta celor doi matinali antenisti, Razvan si Dani, nu a renuntat la activitatea care a consacrat-o, animatoare in cluburi de noapte. Dansa din placere si castiga in jur de 100 de euro pe seara. 
A dansat si in clubul Cuando, unde lua 200 de lei.
Bruneta are succes la public datorita formelor ei apetisante.Vecina matinalilor, a prins gustul succesului dansand provocator in cluburile bucurestene, devenind in scurt timp una dintre cele mai bine platite animatoare locale, castigand pana la 600 de euro pentru o seara de coregrafie si striptease.

Daniela a dansat atat in cluburile din Romania, cat si in strainatate, ea a fost plecata de mai multe ori cu contract de animatoare in Liban. Punctele de rating pe care Daniela le aduce emisiunii sunt cu mult mai multe decat cele inregistrate de bruneta Mantea.

Aparitia incendiara a brunetei din revista destinata barbatilor, Playboy, i-a adus si mai multa popularitate ajungand sa prezinte lenjerie pentru brand-uri cunoscute. Pe langa postul de asistenta la "Neata cu Razvan si Dani" mai defileaza si ca model pentru diferiti designeri romani.
Aceasta a fost data afara de catre matinalii de la A1 dupa scandalurile repetate care apareau continuu in jurul Danielei,cu Leo de la Strehaia si respectiv milionarul Ioan Neculaie.Dupa o perioada in care a lipsit dupa micile ecrane aceasta a revenit alaturi de cei de la Bingo Metropolis. Fiind invitata la emisiunea "Burlacita" aceasta a fost nevoita sa renunte la rolul pe care il avea alaturi de Romica  Tociu,Cornel Palade si Mihai Mitoseru.
Iar la scurt timp dupa filmarile emisiunii "Burlacita" a revenit pe scaunul de la " Un show pacatos"  acolo unde a mai lucrat o buna perioada alaturi de cea mai buna prietena a ei Bianca Dragusanu inainte de a incepe colaborarea cu cei de la Bingo.

Pe scurt despre Daniela Crudu:

Nume: Daniela Crudu
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Data nasterii: 14 Iunie 1989
Frati/Surori: O sora, Ana Maria
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Brunet
Inaltime: 1.72
Greutate: 51 kg
Dimensiuni: 90-62-90
Nationalitate:Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorita
Ocupatie: Model
Studii: Liceul Economic Nr. 4   

De ce este faimoasa Daniela Crudu?
Daniela Crudu a reusit sa se faca cunoscuta in urma aparitiilor in revista destinata barbatilor "Playboy" dar si datorita postului de asistenta la postul Antena 1 in matinalul "Neata cu Razvan si Dani".


De ce ne place Daniela Crudu?

S-a facut placuta datorita formelor ei apetisante, si modului de a fi, prin naivitatea ei atragand multi fani, multe tinere dorindu-si sa aiba parte de acelasi succes ca al frumoasei brunete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu