Amazing world

miercuri, 20 aprilie 2016

Stiati ca in Islanda exista un loc de vis?


Stiai ca in Islanda exista un loc care se numeste Lacul Albastru (Blue Lagoon).

 

Islanda este o tara tanara inca in formare, cu o geologie de vulcane glaciare, cratere si cascade...

 Apa geotermica abundenta in aceasta tara ofera turistilor o calatorie cu posibilitatea de a proba beneficiile pe propria piele.

Deasemenea sunt foarte multe locuri cu apa albastra, calda si bogata in minerale, turism de sanatate si binestare, acesta este punctul forte al Islandei.


Blue Lagoon este unul dintre locurile cele mai vizitate de turistii care cauta sa se insanatoseasca in aceasta apa cu proprietati multiple.
Lacul Albastru este un balneariu geotermal care este in cel mai tanar camp laval din vestul Islandei, la 45 de minute de soseaua care duce la Reykjavik, aproape de aeroport. Blaá Lónid pentru ca ase se numeste in Islanda, a fost descoperit intamplator la finalul anilor ´70, recunoscuta in lume pentru proprietatile medicinale ale apelor sale, in special pentru tratamentul bolilor de piele.


Acesta este un lac artificial cu ape ce provin din apropierile centrale geotermice Svartsengi, are o adancime de 200 de metri si ajunge la o temperatura de 240ºC in profunditate in timp ce la exterior ajunge la temperaturile de 37- 40ºC.


Pentru a ajunge in acest loc se plateste o intrare, odata ajungi aici putem balacim in apele albastre cristaline, sa ne relaxam si sa lasam cascada sa ne ofere un masaj de neuitat timp in care corpul va beneficia de toate minunile pe care aceasta apa le ofera.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu