Amazing world

luni, 18 aprilie 2016

Cristina ICH, preferata internautilor, duce o viata de lux! Conduce un superbolid, are ceas de 10.000 de euro si o colectie impresionanta de genti de firma!

Comedianta face furori pe retelele de socializare si are sute de mii de urmaritori. Fiecare dintre ei are o curiozitate legata de frumoasa moldoveanca, cei mai multi dorind sa stie cum de-si permite atatea obiecte de lux.

 Frumoasa moldoveanca are o silueta de manechin, buze voluminoase, ochii albastri si o podoaba capilara parca scoasa din reclamele la sampoane. Tanara ar putea trece oricand drept sosia Angelinei Jolie, remarca pe care o citeste foarte des in comentariile prietenilor ei de pe retelele de socializare. Mai mult decat atat, tanara se remarca gratie stilului vestimentar si in special datorita hainelor si accesoriilor de lux pe care le poarta.

Colega de sketch-uri a lui Matei “Bromania” poseda o colectie impresionanta de genti de firma, cele mai ieftine dintre ele costand in jur de 1.000 de euro. O alta “bijuterie” a divei mediului online este un ceas care valoreaza 10.000 de euro si, nu in ultimul rand, nu avem cum sa nu admiram masina de 50.000 de euro condusa de superba tanara. 

Multe dintre aceste obiecte extravagante au intrat in posesia Cristinei anterior succesului ei incredibil pe internet si trebuie sa mentionam ca nici din veniturile actuale obtinute din contracte de imagine, protagonista noastra nu sunt de lepadat.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu