Amazing world

sâmbătă, 23 aprilie 2016

Pestera Reed Flute (China)

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<script>
  (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
    google_ad_client: "ca-pub-7057561126426157",
    enable_page_level_ads: true
  });
</script>

Pestera Reed Flute 

Situata la 5 km de Guilin ( China )



Pestera Reed Flute creeaza unul din sutele de peisaje uimitoare ce se gasesc pe teritoriul Chinei. Fiind cunoscuta si sub numele de " Palatul Artelor Naturale " , nume ce il merita pe deplin, formatiunile ce se gasesc aici sunt adevarate opere de arta formate de natura. Peisajul creat de Pestera Reed Flute fiind unul dintre cele mai renumite.


   Pestera Reed Flute fiin considerata o minune a lumii subterane!
Este renuminta pentru formatiunile carstice in diverse forme ciudate, fiind una din cele mai impresionante pesteri din Guilin.
Numele pesterii Reed Flute ( Lu Di Yan ), provine de la stuful ce creste in afara acesteia si care in trecut era utilizat de catre localnici pentru a crea flaute.


   Cu o lungime de 240 m, Pestera Reed Flute cu multitudinea de stalagmite, stalactite, draperii si piloni de piatra cat si alte formatiuni cu forme unice, seamana cu un taram fermecat si magic.
Pestera fiind luminata artificial cu numeroase luminite colorate, care fac sa se reflete in lacurile subterane straniile structuri ale acestei lumi.


   Aceasta poate fi vizitata tot timpul anului intre orele 08:30 - 17:30 . Desi este pavata, mai exista locuri care sunt ude si pline de noroi, drept pentru care este nevoie de incaltaminte adecvata.

Conform cercetarilor geologice, Pestera Reed Flute s-a format in urma cu 600.000 de ani. Initial fiind un lac subteran, insa inaltarea muntilor a dus la scaderea nivelului de apa. Rocile trecand printr-un proces lung de dizolvare, cristalizare si acumulare.

In cadrul pesterii se gasesc 70 de inscriptii cu cerneala, o marturie a faptului ca pestera este cunoscuta inca din timpul dinastiei Tang.
Datorita intrarii acoperite de stuf, a fost o ascunzatoare perfecta in vreme de razboi pentru localnici. Fiind deschisa publicului in anul 1962 ! 

  Dea lungul anilor cele mai multe zone si formatiuni au primit numele de :
  • Palatul de Cristal
  • Cortina Rosie
  • Dealul Ciupercilor
  • Pagoda Dragonului.      

vineri, 22 aprilie 2016

Ghid de folosire a siliconatelor!

O tanara din Brasov la randul ei siliconata, ne da niste sfaturi uluitoare despre cum poti folosi o siliconata fara sa o "strici"

 

O tanara domnisoara din Brasov ne spune pe facebook cum pot fi "folosite" femeile tunate.

Aceasta a postat pe pagina ei de socializare un mod in care barbatii trebuie sa se comporte in astfel de situatii:
    "Suntem in 2016. Femeile se tuneaza din ce in ce mai mult iar operatiile sunt la ordinea zilei.
Barbatii ar trebui sa invete:
   Sa numai muste de buze si de sfarcuri( in cazul buzelor cu acid H si al silicoanelor).
   Atunci cand ne atingeti silicoanele, nu mai trageti in sus de ele de parca ati vrea sa ni le urcati pe umeri (majoritatea aven taietura sub san iar atunci cand le ridicati, intindeti taietura si doare rau) si nu mai strangeti foarte tare (ca ideea e sa ne excitati nu sa framantati aluat).
  Nu ne mai trageti de par asa de tare (Ramaneti cu extensii in mana).
   Nu ne udati pe fata (ne cad genele).
   Incetati cu atacurile de panica atunci cand va aratam ca ni s-a dezlipit sau cazut o unghie. Nu sunt unghiile noastre. De ce va e frica de un plastic rupt? In concluzie : daca va plac pitipoancele macar invatati sa le utilizati :))))) Aaa si sper ca le-am scapat pe multe de dureri prin postarea mea. :))) "


Acesta este sfatul tinerei care este urmarita de 21.516 persoane!  

Marea Stelelor, Insula Vaadhoo (Maldive)

Marea de stele sau Marea stelelor, apartine Insulelor Maldive.

Situata in Oceanul Indian.

 

In Insulele Maldive are loc un fenomen uimitor ce poarte numele de " Mare de Stele".
Daca aveti ocazia sa mergeti in acest loc pe timp de noapte o sa aveti parte de un moment spectaculos in care nisipul straluceste.


Acest fenomen spectaculos apare atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate si noaptea foarte intunecata.
"Stelutele" pot aluneca pe sub picioarele oamenilor de-a lungul malului apei, facand ca acest fenomen sa fie un spectacol de lumina fascinant.


Lumina biologica dand impresia unor spoturi luminoase aflate la malul marii, acestea par ca reflecta stelele. Luminitele biologice fiind produse de microbii marini numiti fitoplancton. Mai multe specii de fitoplanctoni sunt cunoscute pentru luminitele bio, iar luminitele pot fi vazute in oceanele din intreaga lume.


Motivul pentru care plajele sunt iluminate.
Exista o varietate de teorii pentru care plajele sunt iluminate, incepand cu mineralele din nisip pana la oameni, raspunsul se poate cunoaste doar cunoscand diferitele tipuri de pamantur,dar in special pamanturile marine.
In aceasta fotografie se poate vede reactia chimica naturala numita bioluminiscenta. Care are loc doar atunci cand un microorganism este perturbat in apa din cauza miscarilor valurilor.


Mijloacele de transport sunt:
  • Dhoni -barca tipica din Maldive care este folosita ca mijloc de transport, in special de hotelele situate in Malé sau insulele apropiate. Transportul de obicei este gratuit sau foarte redus.
 
  • Barca rapida- se gaseste in resorturile apropiate de Malé.
  • Hidroavion- folosit de hotelele situate pe insule. Transportul este foarte lung si cu foarte multe turbulente.        

Santinelele Arcticului (Finlanda)

Santinelele Arcticului din Finlanda este unu dintre cele mai frumoase din lume.

Peisajele sunt folosite ca motiv principal pentru poze si vederi in regiunea Finesa numita si Laponia.


Pe timpul iernii un fenomen extraordinar are loc, pomii sunt acoperiti de gheata si zapada in asa fel in care adopta forme incapatanate si gigante care ingrijesc nordul tarii.
 In aceasta zona temperaturile ajung pana la -40ºC , motiv pentru care totul se "imbraca" intr-un alb infinit si imaculat.


Cu toate acestea pomii nu mor ci din contra asteapta vara ca sa se inverzeasca din nou. In zori totul se limiteaza la contrastele cerului in nuante albastrui si roz , din acestea se reproduce un spectacol fascinant numit Centura lui Venus, se numeste asa pentru ca atunci cand Venus straluceste poate fi vazut cu claritate.


Desi clima din Laponia Finesa este foarte extrema, cei drept sub stratul de gheata pot trai atat pesti cat si mamifere marine.  
La sosirea primaverii incalzirea sparge gheata si o topeste iar Sentinelele din Arctic revin la arborii simpli si verzi. 
 

joi, 21 aprilie 2016

Muntii Tianzi din China!

Unul dintre cele frumoase locuri apartine Chinei!

Acestia se afla in zona Hunan,intr-o rezervatie naturala numita Zhangjiajie.

 

Acestia s-au format acum 300 milioane de ani,  fiind o zona in totalitate verde destul de incetosat, plin de padurici si poduri naturale.
Aici gasim si un templu cat si o manastire pentru a te retrage si pentru a gasi pacea sufleteasca.

Aici ploile sunt foarte abundente care hranesc splendida vegetatie montana si o mentin verde si stralucitoare, asa cum roua acopera varfurile muntilor, facand  ca locul sa fie inconjurat de o imagine placuta dar in acelasi timp infricosatoare!


Cu siguranta aceasta zona a fost modelul dupa care au fost create scenariile filmului Avatar, de James Cameron.
Muntele strabate 67 km patrati si poseda varful de 1262 metri altitudine.

Pentru cei care vor sa calatoreasca in acest loc, unul dintre cele mai impresionante momente fiind cand se ia funicularul (franghia) care strabate aproape 1 km in coborare!

De aici se poate vedea pe distanta coborarii se pot vedea casele anumitor etnii ale regiunii cat si muntele in sine,traversat de numeroase rauri si cascade cu apa foarte cristalina.


Fara indoiala este o calatorie cu o experienta unica in Muntii Tianzi, varfuri ce se ridica "pana la cer" care ne fac sa ne simtim intr-o alta lume, incantatoare si a descoperi ca lumea este la fel de incantatoare precum in filme!

Dinamoviştii nu renunţă la Europa!

Dinamoviştii nu renunţă la Europa!


Rednic: "Ne-a mai rămas doar TAS. Ar fi frumos pentru România"

Mircea Rednic a anunţat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, că Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne reprezintă ultima şansă a formaţiei sale de a evolua în ediţia următoare a cupelor europene după ce comisia de fond şi cea de apel din cadrul Administraţiei de Licenţiere a FRF a respins solicitarea grupării din "Ştefan cel Mare".

"Facem eforturi mari pentru a obţine dreptul de a juca în cupele europene. Ar fi frumos şi pentru România, şi pentru jucătorii noştri, şi pentru mine să putem juca în Europa. De aceea fac un apel la domnul Burleanu, la domnul Duru, care uneori e dur, să înţeleagă că ăsta e sport. Iar dacă poţi să ajuţi, să facem noi eforturi dacă există o portiţă, nu să stăm la mila altora, să mergem cu memorii pe la TAS.
Acum mai este doar TAS-ul, unde sunt şanse mari. Nu pot să uit ce a zis domnul Mureşan de la Cluj. A zis că CFR are şanse să joace în cupele europene, chiar dacă e în insolvenţă. Şi dânsul are mare experienţă. Noi urmăm calea aceea. Dacă mai e o portiţă la TAS, atunci mergem şi la TAS. Dar şi la noi, la federaţie, sunt probleme", a spus Rednic.

FC Dinamo doreşte să obţină o derogare pentru a putea participa în ediţia 2016-2017 a cupelor europene, deşi, pentru acest lucru, regulamentele în vigoare prevăd că un club trebuie să iasă din insolvenţă până la data de 1 iunie în anul precedent. Gruparea "alb-roşie" a încheiat procedura de insolvenţă la 24 septembrie 2015.

 

Becali crede că se apropie sfârşitul Stelei!


La doar câteva zile după ce a pierdut aproape sigur titlul de campioană, Steaua a ratat şi al doilea obiectiv, fiind eliminată în semifinalele Cupei României, după 2-2 cu Dinamo (0-0 în tur).

La final, Becali a analizat disputa, l-a criticat pe Balaj pentru deciziile luate, dar, mai important, a părut că vorbeşte foarte serios de intrarea în insolvenţă. De pe locul secund campioana are şanse minime să ajungă în grupele Ligii, astfel că patronul a explicat încă o dată că nu mai e dispus să investească. O salvare ar putea fi reprezentată de vânzarea fotbaliştilor de valoare, Varela şi Stanciu fiind monitorizaţi de formaţii din Vest.

 

"Depinde de foarte mulți factori dacă vom vinde jucători. Fără Liga Campionilor sau Europa League nu vom mai avea decât două variante: insolvența și falimentul. Credeți că glumesc? Păi, ce, ne batem joc de bani? Oamenii se distrează la fotbal, dar eu sunt singurul nebun și prost care dă bani.
Dacă eu mă las și renunț la fotbal, nu va mai fi fotbal în România, doar ca pe vremuri. Campioana o să mai joace în Europa, atât. Eu am ținut flacăra fotbalul românesc", a spus Becali.
Referindu-se la meciul propriu-zis, Becali a recunoscut faptul că s-a grăbit când a considerat că actuala formaţie e una de talie europeană (la începutul sezonului, declara că actuala echipă îi este superioară celei care elimina Ajax şi se bătea de la egal la egal cu Chelsea). Totuşi calificarea putea fi obţinută, crede latifundiarul, dacă Balaj ar fi luat deciziile corecte.

"Noi nu suntem încă o echipă mare. Nu o spun la supărare. Dar așa este. O echipă mare știe să țină de minge când e în avantaj. Se distrează și pasează când conduce. Nu vreau să zic de arbitraj nimic. Dar domnul Balaj nu a dat nimic la vreo 3 faulturi la Adi Popa. El vrea să se dea mai mare decât e.
Are o dușmănie pe Steaua de ani și ani. Treaba lui. Dacă sunt faulturi clare, păi, dă-le! De ce nu le vezi pe astea. Bourceanu nu trebuia să facă ce a făcut, mai ales că e un jucător cu experiență", a mai spus Becali.
La ultima semifinală de Cupă dintre cele două formaţii, Steaua se distra cu rivala, impunându-se în tur cu un scor neverosimil, 5-2. Acum diferenţele dintre cele două echipe s-au comprimat, la acest fapt contribuind decisiv Mircea Rednic.
"Nu mai este diferenţă atât de mare de valoare cum a fost anii trecuţi. Dinamo are acum un al 12-lea jucător, care este Rednic. E un mare antrenor, a facut echipa asta foarte bună. A luat copii, a luat jucători din toate părţile şi uite ce echipă a facut", a concluzionat Becali.

miercuri, 20 aprilie 2016

Salar de Uyuni ( Bolivia ) You can translate this!

Salar de Uyuni

Salar de Uyuni cel mai mare desert de sare.

Salar de Uyuni este cel mai mare desert de sare si cel mai inalt.Situat la 3650 de metri in sud-estul Boliviei, in provincia Daniel Campos,in departamentul Potosí, in regiunea altiplanica a Cordillera de los Andes.
Salina de la Uyuni este cel mai mare detinator de litiu cu un procent ce variaza intre 50-70 mondial, continand cantitati importante si de potasiu, bor si magneziu.

Salina de Uyuni, s-a estimat ca ar contine 10 mii de milioane de tone de sare, din care 25 de mii de tone sunt extrase in fiecare an. In plus ofera 140 milioane de tone de litiu,dupa statisticile oficiale ale statului aceasta s-a transformat in cea mai mare si importanta rezerva mondiala a acestei substante minerale.

  • Aceasta este si una dintre cele mai importante zone turistice ale Boliviei.
  • In luna noiembrie aceasta se transforma intr-o zona unde se cresc 3 specii de pasari Flamingo.
  • Cactusi giganti care ajung la 10 metri inaltime care se gasesc in insula pestelui. In salina fiind si un centru turistic.
  •  Mumii care ajung si la 3000 de ani vechime.
 In imediata apropiere a salinei Uyuni se afla si unele din cele mai extravagante hoteluri construite din blocuri de sare. 

Exista doua feluri de fantani de apa in aceasta zona ce au diferite origini hidrologice, pentru fiecare dintre ele avand caracteristici calitative diferite:
  1. Ape subterane- care circula prin raul "Rio Grande de Lipez" fiind sarate si de proasta calitate, motiv pentru care nu se foloseste ca si apa de consum.
  2. Apa de ploaie- aici fiind vorba despre "apa dulce" care se gaseste in special in zonele inalte.Aceasta fiind trata si considerandu-se potabila.
Triunghiul de litiu facand referire la zone geografica a Americii de Sud, la limita dintre Bolivia, Chile si Argentina. 
Acesta fiind compus din Salina Uyuni (Bolivia), Salina Atacama (Chile) si Salina del Hombre Muerto "Salina Omului Mort" (Argentina).Aceste 3 saline compun impreuna 85% din rezervele de litiu cunoscute pe planeta.
  
Salina de Uyuni- Formare de salina





Rasarit de soare in zona Salinei







Muntele reflectand in salina


Se poate mai rau de atat?

Facebook

Creezi o pagina de facebook in care sa postezi anumite stiri pe care tu le crezi mai mult sau mai putin importante.

Pagina o numesti Stiri Curente ajungi la 100 de followers in 3 zile dupa care cei de la Facebook se gandesc ca ar fi mai bine sa iti inchida pagina.

Motivul pentru care aceasta pagina mi-a fost inchisa este doar de ei stiuta,in momentul in care cer confirmarea paginii mi se cer informatii despre followers, mi se cere sa recunosc pozele celor care ma urmaresc, fac tot posibilul sa raspund la intrebarile legate despre pozele acestora cui apartin si alte chestii,trimit o poza cu datele mele personale respectiv un mail in care atasez o poza cu buletinul meu pentru a confirma faptul ca este o pagina pe care o folosesc si ca nu imi e frica sa trimit si sa confirm identitatea mea pentru ca nu voi posta poze sau continuturi cu limbaj explicit sau fotografii cu nuduri de femei.
Nu inteleg motivul pentru care alte pagini care folosesc astfel de imagini explicite majoritatea luate dupa facebook-urile vedetelor in lenjerie intima blurand imaginea care apare la stire si spunand "A aratat tot" sau "Uite cum a aparut X i s-a vazut tot" pot fi folosite iar a mea in care postez decent,imagini decente si continut la fel de decent este inchisa.
Probabil ca si celor de la Facebook le plac astfel de stiri cu continut vulgar si titluri idioate gen" A murit x este distrus" dam click si vedem ca nu are nici cea mai mica legatura cu titlul.
Va multumesc ca imi sunteti alaturi si ma sustineti in ceea ce fac!
Va iubesc si va apreciez!  

Stiati ca in Islanda exista un loc de vis?


Stiai ca in Islanda exista un loc care se numeste Lacul Albastru (Blue Lagoon).

 

Islanda este o tara tanara inca in formare, cu o geologie de vulcane glaciare, cratere si cascade...

 Apa geotermica abundenta in aceasta tara ofera turistilor o calatorie cu posibilitatea de a proba beneficiile pe propria piele.

Deasemenea sunt foarte multe locuri cu apa albastra, calda si bogata in minerale, turism de sanatate si binestare, acesta este punctul forte al Islandei.


Blue Lagoon este unul dintre locurile cele mai vizitate de turistii care cauta sa se insanatoseasca in aceasta apa cu proprietati multiple.
Lacul Albastru este un balneariu geotermal care este in cel mai tanar camp laval din vestul Islandei, la 45 de minute de soseaua care duce la Reykjavik, aproape de aeroport. Blaá Lónid pentru ca ase se numeste in Islanda, a fost descoperit intamplator la finalul anilor ´70, recunoscuta in lume pentru proprietatile medicinale ale apelor sale, in special pentru tratamentul bolilor de piele.


Acesta este un lac artificial cu ape ce provin din apropierile centrale geotermice Svartsengi, are o adancime de 200 de metri si ajunge la o temperatura de 240ºC in profunditate in timp ce la exterior ajunge la temperaturile de 37- 40ºC.


Pentru a ajunge in acest loc se plateste o intrare, odata ajungi aici putem balacim in apele albastre cristaline, sa ne relaxam si sa lasam cascada sa ne ofere un masaj de neuitat timp in care corpul va beneficia de toate minunile pe care aceasta apa le ofera.
 

marți, 19 aprilie 2016

Cine este de fapt Daniela Crudu?

Cine este Daniela Crudu si cum a devenit ea vedeta?

 

Cine a fost inainte de a deveni vedeta si cum a ajuns ea persoana atat de publica?

Daniela Crudu, devenita vedeta matinalului de la Antena 1, si-a inceput cariera ca animatoare in cluburile de noapte. A urmat apoi o scoala de manechine si fotomodele. Norocul insa i-a suras cand a fost remarcata de printul Andrei Ratiu.

Cariera:

Daniela Crudu a fost adusa pentru prima data in atentia presei de catre Printul Andrei Ratiu prin intermediul Scolii de modelling Prince d'Armeny. Ea a castigat titlul de "Cel mai sexy fotomodel din Romania".

Desi avea job full-time fiind asistenta celor doi matinali antenisti, Razvan si Dani, nu a renuntat la activitatea care a consacrat-o, animatoare in cluburi de noapte. Dansa din placere si castiga in jur de 100 de euro pe seara. 
A dansat si in clubul Cuando, unde lua 200 de lei.
Bruneta are succes la public datorita formelor ei apetisante.Vecina matinalilor, a prins gustul succesului dansand provocator in cluburile bucurestene, devenind in scurt timp una dintre cele mai bine platite animatoare locale, castigand pana la 600 de euro pentru o seara de coregrafie si striptease.

Daniela a dansat atat in cluburile din Romania, cat si in strainatate, ea a fost plecata de mai multe ori cu contract de animatoare in Liban. Punctele de rating pe care Daniela le aduce emisiunii sunt cu mult mai multe decat cele inregistrate de bruneta Mantea.

Aparitia incendiara a brunetei din revista destinata barbatilor, Playboy, i-a adus si mai multa popularitate ajungand sa prezinte lenjerie pentru brand-uri cunoscute. Pe langa postul de asistenta la "Neata cu Razvan si Dani" mai defileaza si ca model pentru diferiti designeri romani.
Aceasta a fost data afara de catre matinalii de la A1 dupa scandalurile repetate care apareau continuu in jurul Danielei,cu Leo de la Strehaia si respectiv milionarul Ioan Neculaie.Dupa o perioada in care a lipsit dupa micile ecrane aceasta a revenit alaturi de cei de la Bingo Metropolis. Fiind invitata la emisiunea "Burlacita" aceasta a fost nevoita sa renunte la rolul pe care il avea alaturi de Romica  Tociu,Cornel Palade si Mihai Mitoseru.
Iar la scurt timp dupa filmarile emisiunii "Burlacita" a revenit pe scaunul de la " Un show pacatos"  acolo unde a mai lucrat o buna perioada alaturi de cea mai buna prietena a ei Bianca Dragusanu inainte de a incepe colaborarea cu cei de la Bingo.

Pe scurt despre Daniela Crudu:

Nume: Daniela Crudu
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Data nasterii: 14 Iunie 1989
Frati/Surori: O sora, Ana Maria
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Brunet
Inaltime: 1.72
Greutate: 51 kg
Dimensiuni: 90-62-90
Nationalitate:Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorita
Ocupatie: Model
Studii: Liceul Economic Nr. 4   

De ce este faimoasa Daniela Crudu?
Daniela Crudu a reusit sa se faca cunoscuta in urma aparitiilor in revista destinata barbatilor "Playboy" dar si datorita postului de asistenta la postul Antena 1 in matinalul "Neata cu Razvan si Dani".


De ce ne place Daniela Crudu?

S-a facut placuta datorita formelor ei apetisante, si modului de a fi, prin naivitatea ei atragand multi fani, multe tinere dorindu-si sa aiba parte de acelasi succes ca al frumoasei brunete.

Carla´s Dreams interzis la tv? Motivul este absurd!

Carla´s Dreams ar putea fi interzis la TV!

Vesti cat se poate de proaste pentru baietii de la Carla´s Dreams dupa ce au aflat ca vor putea fi interzisi la Tv, pe motiv ca videoclipul piesei "sub pielea mea" este deocheat.

Este foarte posibil ca videoclipul sa fie mutat si difuzat doar dupa orele 23:00.

CNA a primit patru reclamatii referitoare la acest videoclip, considerat de reclamanti ca fiind "deocheat" , "neadecvat telespectatorilor minori" in raport cu ora de difuzare.
"Protagonisti imita actul sexual,fiind imbracati sumar, in lenjerie intima", s-a reclamat, scrie Mediafax. CNA va analiza videoclipul piesei "Sub pielea mea #Eroina"  , cantata de trupa din Republica Moldova. Carla´s Dreams este cea mai adorata trupa de catre tinerii din Republica Moldova si Romania. Trupa este un anonim de vocalisti si compozitori care interpreteaza melodii in limbile romana, rusa si engleza. Infiintata in Chisinau, Carla´s Dreams combina mai multe stiluri muzicale printre care, cele mai cunoscute sunt Hip-Hop , Jazz , Rock si Pop.
 

Surpriza neplacut pentru Gabriela Cristea si sotul ei Tavi Clonda.


Surpriza neplacuta pentru Gabriela Cristea si sotul ei Tavi Clonda la intoarcerea acasa.

Prezentatoarea emisiunii "Te vreau langa mine" a avut o surpriza neplacuta ajungand acasa impreuna cu sotul ei si gasind terasa devastata de catre iubitul lor caine Oxford.

Tavi Clonda  a impartasit cu prietenii sai virtuali pozele facute chiar dupa aceasta surpriza .
  Asa arata terasa celor doi soti inainte de tsunami-ul provocat de catre Oxford patrupedul casei.
 Aici puteti vedea cum a reusit Oxford patrupedul mult iubit de catre cantaret sa reamenajeze terasa intr-un spatiu cu o palma mai mult de soare.
Gabriela Cristea si Tavi Clonda vor sa se mute intr-o casa noua anul acesta.
Inca de anul trecut,dinainte de a deveni sot si sotie oficial, cei doi au achizitionat un teren si au demarat lucrarile pentru noua lor casa de vis, situata in apropiere de Bucuresti.

Vedeta Kanal D si sotul acesteia au constatat insa ca situatia din hartie nu este ca cea din teren,dupa cum bine spune o vorba romaneasca" Pretul din targ nu se potriveste cu cel de acasa", asa ca au intrerupt lucrarea o buna perioada de timp,se pare din motive financiare.